Julmarknad

julmarknadTRADITIONELL JULMARKNAD MED MÅNGA ÅR PÅ NACKEN
Jan Nyblom berättar :
Nu är det över 40 år sedan vi startade vår julmarknad. Detta var i all enkelhet i nuvarande Oskars hus. Vi hade lite egna grejer samt en del inköpta. I köket stod min mamma Ulla och serverade kaffe och hennes berömda hembakade pepparkaka. Det kom lite folk som vi kände och några utomstående och det var väldigt mysigt. Efter några år flyttade vi det hela till nuvarande Studion som då var en kall lada.”
Så har det flutit på och åren har gått. Julmarknaden har vuxit och sedan ett antal år tillbaka har vi öppet både lördag och söndag, alltid helgen den andra advent.
De flesta lokalerna på gården har använts till Julmarknaden. Under de senaste åren har matutställarna fått husera i Studio Stora Holm och konsthantverken i Trädgårdshuset. Samtidigt som det finns mycket att titta på och smaka av så blir det en trevlig mötesplats. Har man tur möter man jultomten och ibland är det ponnyridning.
Självklart finns det olika serveringar så att alla smaker blir tillfredsställda, julfika, vanlig fika, liten jultallrik mm.