Fotograf Nina Jarlholt

Jag älskar att fånga era små och stora ögonblick, frysa minnen som du kommer se tillbaka på med nostalgi och varmt hjärta.  Mitt sätt att fotografera handlar om två enkla saker, närvaro och känsla.

Vare sig det är bröllop, familjer, kärlek, nyfödda, förlovning, gravida eller ett urklipp av er vardag.
Låt mig frysa tiden. Precis som det är.
Rörig, glädjefull, passionerad, rå och underbar med känslan av ett minne du kommer att vilja se tillbaka på om och om igen.

Det handlar om att fånga det som vi ser och upplever. Jag tror på att små detaljer skapar vackra bilder, jag tror på att fotografera med hjärtat.
Jag har så länge jag kan minnas sett min värld i bilder, de kommer till mig i alla situationer.

Min stil innefattar en härlig blandning av energifulla ögonblicksbilder skapade av din personlighet, platsen, väder och vind.
Det jag brinner för är att fånga känslor, personlighet och det som är du, ni som par, eller just ditt barn därför försöker jag att styra så lite som möjligt.
För att kunna ge Er fantastiska minnen gör jag mitt bästa för att du skall känna dig bekväm framför kameran och ha roligt!

Jag är av åsikten att serier av bilder är viktigare än enskilda foton. Man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord men jag tycker inte att en ensam bild kan berätta en hel historia utan att historier skapas av flera foton. Mitt mål är och kommer alltid att vara att fånga en historia samtidigt som jag försöker få mina bilder att kännas spontana, ärliga, avslappnade och varma.

Läs mer om Nina HÄR